Forumlegal.net - En Eskisi En İyisi...

Geri git   Forumlegal.net - En Eskisi En İyisi... > Program Download - ForumLegal > Diğer Programlar

Diğer Programlar Diğer Bölümlerimizin katagorisine girmeyen programları bu bölümde bulabilir ve paylaşabilirsiniz. NOT : Kırık Link Bildirimi Bölüm Moderatörlerine Yapınız...

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Alt 23-07-2007   #1
M0rGoThh
Emekli Yönetim Üyesi

M0rGoThh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 2653
M0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond reputeM0rGoThh has a reputation beyond repute
EvJO Duvarkağıdı Wallpaper 1.1

Dili : İngilizce Eklenme Tarihi : 13 Mart 2007 Boyutu : 1,00MB Lisans : Freeware Kısıtlamalar :
İşletim Sistemi : Win 98/Win Me/Win XP/Win Vista/Win NT/Win 2000

Üreticinin Açıklaması :
Bedava duvarkağıdı yönetim programı. Bilgisayarınızda sizin belirlediğiniz resimleri yine sizin belirlediğiniz aralıklarla duvarkağıdı olarak atayan program kolay bir kullanıcı arayüzüne sahip. Üstelik çeşitli resimlerden birden fazla liste hazırlayabilir, bu listeler arasında da geçiş yapması için programı ayarlayabilirsiniz. JPG, PNG, BMP formatındaki resimleri destekleyen program bir kaç dakika içinde masaüstünün iplerini sizin ellerinize verecek.

burdan
[ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın]

Birgün Kıyamet Kopar Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık !!
Sevenler Ayrılmaz Bir Plan Yaptık
Bütün Ç@яŞI Cehenneme Kombine Aldık !!

M0rGoThh isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2007   #2
MuRaDıM
Geçerken Uğradım

MuRaDıM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 41
MuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant futureMuRaDıM has a brilliant future

Çok çok Teşekkürler. Benim gibi günde 20 defa arkaplan değiştiren birisi için çok iyi bir paylaşım...

Kalbinin sesini dinle, asla pişman olmayacaksın!
MuRaDıM isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2007   #3
HimoteK
Forumdan Atıldı [BANLANDI]

HimoteK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İtibar Gücü: 0
HimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond reputeHimoteK has a reputation beyond repute

Teşekkürler
HimoteK isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler