|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
İtibar Gücü: 50000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ehliyet VCD Eğitim Seti Ve Soru Bankası Ehliyet sınavları için hazırlanmış olan bu görsel eğitim seti 3 başlıktan oluşmakta ; * İlk Yardım * Motor * Trafik ve konu içeriği olarak ; 1.VCD de Motor-1 Motor Bilgisi Soğutma Sistemi Yağlama Sistemi Ateşleme Sistemi Yakıt Sistemi Marş Sistemi 2.VCD de Motor-2 Şarj Sistemi Aydınlatma Sistemi Süspansiyon Sistemi Ön Düzen ve Direksiyon Sistemi Güç Aktarma Organları Fren Sistemi Lastikler Rodaj Araçta Yakıt Tasarrufu Dizel Motorlar Aracın Kışa Hazırlanması Aracın Yaza Hazırlanması Uygulamalı Motor 3. ve 4. VCD de Trafik-1-2 Trafik ve Çevre Bilgisi Karayolları ve Çeşitleri Trafik Tanımları Araç Tanımları Trafik İşaret Levhaları Yol Çizgileri Trafik Polisinin Hareketleri Karayolunun Kullanılması Araç Sürme Yasağı Hız Kuralları Takip Mesafesi Araçların Manevraları Geçiş Kuralları Kavşaklarda İlk Geçiş Hakkı Kontrollü Kavşak Durma Duraklama Park Etme Kuralları Araçların Işıklandırılması Arızalı Araçların İşaretlenmesi ve Çekilmesi Tedbirsiz ve Saygısız Araç Kullanma Yasağı Ses Cihazı, Korna, Müzik ve Görüntü Cihazları Okul Taşıtları Yaya Okul ve Demiryolu Geçitleri Araçların Boyutları Ağırlıkları Yüklenmesi Otoyol Kuralları Motosiklet, Motorlu Bisiklet ve Bisikletle ilgili Kurallar Araçların tescili ve Muayeneleri Sürücü Belgeleri ve Özellikleri Araçlarda Bulundurulması Zorunlu Gereçler Trafik Kazaları Asli Kusur Sepepleri 5. ve son VCD de ise İlkyardım İlkyardım Kaza ve Karşılaşılan Sürücü İnsan Vücudu İlkyardım Araç Çantası Solunum ve Suni Solunum Holger Neilsen Metodu Kanama Durdurma Metodları Şok ve Bayılmada İlkyardım Kalp Durmasına İlkyardım Yaralanmalar Kırık Çıkık Burkulma Sedye ile Taşıma Doku ve Organ Bağışı Zehirlenmeler Sıcak Güneş Çarpması Donma Sürücü Olabilme Şartları derslerinin videolarını izleyebilirsiniz.Bunlarla beraber 2005-2008 yılları arasındaki sınavlarda çıkmış sorularda bu eğitim setine ilave edilmiştir. uploadlar aynı olduğundan dilerseniz karışıkta indirebilirsiniz..... [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın]
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|
ForumLegal'in Bütün Saati : WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:32 .