|
|
|||||||
| Forum Hakkında Forum Hakkında Küçük Eklentiler Yenilikler ve Bilgiler Bu Bölümden Verilir... NOT : Bu Bölüme Üyelerde Konu Açabilir... Konu Açmak Moderatör Onayı İstemektedir... Bu Bölüme Forumla İlgili Gerekli Eklenti ve Bilgileri Koyabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler |
|
|
#1 |
|
Forumdan Atıldı [BANLANDI]
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
İtibar Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Sayın ForumLegal.Net Üyeleri
Atatürk'ün resimleri AB Uyum Yasaları gereğince devlet dairelerinden kalkıyor. Buna karşı çıkmak için imza kampanyası düzenliyorum. Lütfen hem katılın, hem yayın. Site Adresi : [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] Ayrıca host konusunda sponsor olan KingCs.Net teşekkürlerimizi birkez daha sunuyoruz. İmzalara: ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürke ; ATAM Bir yüz tanıdım, ruhuma nakşoldu zamanla, Bir yüz ki bütün hatları şimşekle doluydu, Ben yalnız onun resmine daldım heyecanlı, Benden çocuğum yalnız onun şi'rini duydu. ![]() Bir hüzne bürünmüştü cenazeyle düğünler, Bir damla yaş olmuştu denizler gözümüzde. Hasretle bakarken gecenin rengine günler, Seyretti yanan gözlerimiz fecri o yüzde. ![]() Tarih onun emriyle kımıldandı yerinden, Birkaç yıla toplandı hemen birçok asırlar, İsa eli geçmiş sanılır yurt üzerinden, Gül bahçesi olmuş dün ayak bastığı yerler. ![]() Ondan geliyor, her günümüz başka baharsa, Ondandır, ufuklarda ne ürperme, ne gam var. Kalbim nefesim dursa, düşüncem sona varsa, Dünyayı unutsam da unutmam bir Atam var... ~ Faruk Nafiz ÇAMLIBEL ~ ![]() ![]() ![]() Konu N'OrmanCı tarafından (31-10-2009 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Oct 2005
İtibar Gücü: 50000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konunuz onaylanmıştır . Bunlar atatürkümüzü elimizden almaya çalışıyor mevzu atamız ise gerisi boştur . herkezi gelenek görenek atamıza ve en önemlisi cumhuriyetine ve ülkemize sahip çıkmaya davet ediyorum ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
HAKEM YÖNETİCİ
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
İtibar Gücü: 31007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imzamda bende destek veriyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
İtibar Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Destek Veren Ve Vericek Olan Tüm Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
İtibar Gücü: 50000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuna kadar destekciyiz bu vatan hepimizin.
|
|
|
#7 |
|
20 dakikada Benle Beraber 5 Kişi Çok iyi Bir Rakam Teşekkürler Arkadaşlar İmzamıza Konunun Linkini Ve Bannerlerden Birisini Eklersek Diğer Arkadaşlara Duyurmamız daha kolay olabilir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Destekler için teşekkür ederim [ForumLegal'deki Linkleri ve Resimleri Görmek İçin Üye Olmak Zorundasınız...ForumLegal'e Üye Olmak İçin Tıklayın] diye bi domain almayı düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
|
|
ForumLegal'in Bütün Saati : WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:43 .