PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nokia simlock

thierry henry
13-08-2006, 23:27
Bu program ile Nokia-Sony Ericsson-Samsung-Siemens model cep telefonlarınızın Simlock'larını çok kolay bir şekilde kırabilirsiniz. Simlock olayı nedir ; Bazı cep telefonları sadece turkcell hat ile çalışır, bazıları da sadece telsim ile, bu kısıtlamayı kaldırırp telefonu bütün hatlarla çalışır hale getirmek için bir teknik servisçiye gidip telefonunun simlockunu açtırmamız gerekiyordu, ama artık buna gerek kalmadı, programın kullanımı çok basit;

Önce telefonunuzun markasını seçiyorsunuz, Sonra modelini ve "İmei:" yazan kısma da telefonunuzun imei numarasını yazıyorsunuz (Telefonunuzun İmei numarasını öğrenmek için *#06# yapınız) Sonra Ülkeyi ve operatörü seçiyoruz. Bütün bunları yaptıkdan sonra "Calculate" butonuna basıyoruz ve karşımıza bir kod çıkacak,bu kodu telefonumuzda tuşluyoruz ve sonra telefonumuzun simlocku kırılmış oluyor.Telefoncular bu yolla her simlock açışında 5 ytlcık alıyor

buradan indir:
http://www.hemenpaylas.com/download/441509/NokiaFREE_v310_Setup.exe.html

+ repi kondurun
yorum yazmayı unutmayın emeğe saygı

yusufxxxx
19-11-2006, 09:46
sagol arkadasim ama ben hemenpaylastan hiicbirsey indiremiyorum neden bilmiyorum.bu program lazimdi baska biryerden verebilirmisin.teskler.+rap

mevlut
13-12-2006, 17:50
ya hemen paylaş kapatıldı şunju başka bi linle verirmisiniz lazım birader yaaaaaaaa bizahmet

thinpoint
12-02-2007, 15:01
Hemenpaylaş sitesi tadilata girdi baya uzun zaman oldu hala aktif etmediler