PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumdayız Gazetesi Ocak

Francesco TOTTİ
02-01-2007, 15:19
Yine 5-10 dakika içinde Ocak ayının gazetesini yaptım, umarım beğenirsiniz.

Yaptığım son gazete olduğu için biraz kendime ağırlık verdim. Artık son olduğundan şikayete gitmezsiniz umarım.!!!

Gazete fiyatı +1000 rep.

http://img402.imageshack.us/img402/7425/5gazeteda7.jpg (http://imageshack.us)

Francesco TOTTİ
02-01-2007, 15:20
Yardımcı Yönetici CEHENNEM ile yapılan röportaj...

Siyah yazılar benim sorularım. Kırmızılar CEHENNEMİN verdiği cevaplardır;)

Kendinizi biraz tanıtırmısın lütfen bize?
ben internet hayatıma www.cyber-boys.com (http://www.cyber-boys.com/) isimli bir sitede co_admin olarak başladım kendimi geliştirdim sonra sanalmafya ile forumdayiz da çalışmaya başladık ben sanalmafya ve fright isimli bir şahıs ile birlikte adminlik yapıyorduk 5 6 ay sonra fright aramızdan ayrıldı ben adminlikten yardımcı yöneticliğe indim vede yardımcı yöneticimiz bedros sanches adminlik koltuğuna oturdu

Forumdayizda en çok vakit geçirdiğin bölüm hangisi?
yani nerdeyse hepsinde geçirmişimdir ama en çok forum hakında bölümüne ağırlık verdim

Forumdayizda kimleri neden örnek alırsınız ?
ilk olarak sanalmafya yı her zaman örnek almak istemişimdir yani çalışmaları diğer sitelerin üst düzeyleriyle olan ilişkileri yani onu örnek almışımdır

Peki bize Forumdayizi birkaç cümle ile tanımla desem?
olur forumdayiz bizim gözümüzde büyük geleceği olan bir sitedir bu siteyi büyütmek için elimizden gelenleri yapmaya hazırız yani insan internete girdimmi forumdayiz den geçmelidir

Nickinizin anlamı ve hikayesi nedir ?
ben eskiden Cyber_doğan die bir nick kullanıodum sonra www.cehennemforum.com (http://www.cehennemforum.com/) die bir site açtım şimdi o sitenin kurucusu olarak sitenin ismine uyan bir nick düşündüm ve en iyisi olarak cehennem i seçtim

Forumda üyelerin veya modların veya adminlerin hakkınızda kötü ve eleştirisel yorum yapmaları sizi ne kadar etkiler...?
yani ilk olarak bana karşı ne kadar kötü olduklarını düşünürüm acaba ben bunların geözünde nsl ii bir insan olurum die düşünürüm wede çalışma tempomu geliştirebildiğim kdr geliştirmeye bakarım

Forumdayiz Gazetesi hakkındaki düşünceleriniz neler acaba?
yani ii bir düşünce hemde forumdayiz deki güncel haberleri görmüş oluoruz yani benim hoşuma gitti

Peki tüm futbol bölümü yöneticileri için ayrı ayrı yorum lütfen ...
tabi ilk olarak onların çalışmalarında başarılar dilerim hepsi yani ii çalışıolar çabalıolar yani onlara bu çabalarından tşk ederim

Biraz Forum Sorularından Uzaklaşıp Özel Hayata Geçelim...

Ne tarz müzikler dinlersiniz?
yani genellikle türkçe böle son çıkan müzikler e bakarım yani hayatımda öle çok müzik dinlemem açıkçası

Peki seni tam anlamıyla yansıtan veya işte bu benim şarkım dediğiniz bir şarkı var mı?
şimdi bu serdar ortaç ın yeni çıkardığı spor şarkısı hoşuma gidio

Peki sizin en belirgin duygunuz nedir?
sinirli salak agresif ...

Kariyerinde köşe taşı olduğunu düşündüğünüz olaylar var mı?Varsa neler?
yoq

Çok değer verdiğiniz bir insanı diğer insanlardan ne kadar uzakta tutarsın,yoksa eşit mi davranırsınız herkese?
ben herkese eşit davranırım

Hayattan EN leriniz varmı varsa neler ?
yoq

pekiiiiii hiç aşık oldunuz mu ?
çok

İlk aşkınızı anlatın bize lütfen ?
benim ilk aşkım izmir e tatile gittimmi kızımızın ismi yağmur yani o kız benim hoşuma gitti aşık olmuştum ama söndü

Peki hiç platonik aşk yaşadınızmı ?
hayır

Kıskanç birimisiniz ?
hyr

ßoş zamanlarınızda neler yaparsınız ?
ilk olarak forumdayiz a girerim sonra msj yazarak başkalarının msj larını okuyarak yorum yaparak geçirrim

Hobileriniz ve Fobileriniz nelerdir ( varsa )
yoq

Forumda sevdiğin kişi varmı?
sanal mafya

Hiç sevmediğin kişi varmı? Ve sevmeme sebebin nedir?
tetik siteye geldiğinden beri kendini bişey sanaıodu ama artık yoq

Birazcık futbol sevmediğin takım hangisi?
fenerbahçe

şimdi kelime oyunu. ben sana kelime isim filan söylicem. sende aklına gelen 1 cümleyi sölicen. sadece 1 cümle

Karşıyaka? karşıyaka en baba takımdır
İzmir? izmirin kızları meşurdur
SanalMafya? sanalmafya sitemizin babasıdır
Francesco TOTTİ francesco TOTTİ sitemize büyük katkı sağlayan insandır
Selçuk Yaşar? o kim -Karşıyakanın efsane başkanı babası.
Anne? benim annem bir tanedir
Korku? korku bana dokunamaz
Hayat? hayat iidir
internet? internet insanın ilacıdır
futbol? futbol insanı eğlendirir

Son olarak burdan forumdayizdaki diğer üyelere vermek istediğin mesaj var mı?
bu sitenin bütün üyelerinin forumdayiz için çalışmalarını isterim

Francesco TOTTİ
02-01-2007, 15:21
Karşıyaka bölümü modu ve Francesco TOTTİ'nin kardeşi KSK_Gülü ile yaptığımız röportaj...

Siyah yazılar benim sorduğum sorulardır.
Kırmızı yazılar ise KSK_Gülünün verdiği cevaplardır.

1-) Kendinizi biraz tanıtırmısın lütfen bize
Ben Karşıyakadan Merve Aynur. Karşıyakalı biriyiz işte fazla kurcalama:D

2-)Forumdayiz ile tanışmanız nasıl oldu?
Soruya bak. Nasıl tanımışız. Cafede oturuyodum laf attı öle tanıştık:D Abi sen çağırmadınmı gir kıs üye ol demedinmi

3-)Forumdayizda en çok vakit geçirdiğin bölüm hangisi?
Karşıyaka bölümü

4-)Peki sana Forumdayiz da Moderatör olma şansı verilseydi hangi bölümü isterdiniz ?
Karşıyaka bölümü

5-)Forumdayizda kimleri neden örnek alırsınız ?
Ben kimseyi örnek almam. Millet beni örnek alır.

6-)Nickinizin anlamı ve hikayesi nedir ?
O an aklıma bişey gelmedi bende bunu yazdım.

7-)Peki bize Forumdayizi birkaç cümle ile tanımla desem?
Pek fazla takılmam, zaten girincede belli yerlere bakar çeker giderim. Karşıyaka bölümü, şiirler ve komik bölümü yani senin senaryolar filan oldukça güzel. Emek verilince ortaya güzel şeyler çıkıyor.

8-)Forumda üyelerin veya modların veya adminlerin hakkında kötü ve eleştirisel yorum yapmaları sizi ne kadar etkiler...?
Ben durduk yerde kimseye sataşmam. Kaşınanı kaşırım. Eleştiri haklıysa ses çıkarmam ama haksızsa lafımızı saklamayız;)

9-)Forumdayiz Gazetesi hakkındaki düşünceleriniz neler acaba?
Ne forumdayızı hani bu Karşıyaka gazetesiydi:D Oldukça güzel bişiler yapıyorsun. Severim seni bilirsin:D

10-)Peki tüm futbol bölümü yöneticileri için ayrı ayrı yorum lütfen ...
Futbol bölümlerinde yöneticimi var? Senden başka futbol yöneticisi görmedim. Haa birde hokeyci haber açıyo. Başkada kimseyi farketmedim.

Biraz Forum Sorularından Uzaklaşıp Özel Hayata Geçelim...

11-)Ne tarz müzikler dinlersiniz?
Türkçe olsunda gerisi beni alakadar etmez...

12-)Peki seni tam anlamıyla yansıtan veya işte bu benim şarkım dediğiniz bir şarkı var mı?
Napcan? Onumu söylicez hep beraber. Madem çok istiyon söleyim. Ankaralı Namık Arabada beş evde onbeş:D

13-)Peki sizin en belirgin duygunuz nedir?
Çılgınlık ve açıksözlü olmam

14-)Size göre hayat soruların toplamımıdır acaba?
Soruyu anlamadım:D Pas.

15-)Kariyerinde köşe taşı olduğunu düşündüğünüz olaylar var mı?Varsa neler?
Cafede köşe taşıyım. Ben olmasam bu dükkanda işler yürümez:D

16-)Çok değer verdiğiniz bir insanı diğer insanlardan ne kadar uzakta tutarsın,yoksa eşit mi davranırsınız herkese?
Çok değer verdiğim abimdir. Bütün dünyayı toplasan yinede abime yaklaşamazlar. Ne eşit davranması

17-)Hayattan EN leriniz varmı varsa neler ?
Yok

18-)Fanatik Karşıyakalısındır her halde çünki genelde ksk liler fanatik oluyor peki bu fanatiklik hayatını nasıl etkiliyor.Ne gibi durumlar çıkıyor ortaya?
Evet fanatiğim. Bir erkek taraftar kadar fanatiğim. Ortaya çıkan durum maçda rakibe küfür edince milletin garipce bakması olabilir. Gerçi bunlar yıllar önceydi şimdi artık alıştılar.

19-)pekiiiiii hiç aşık oldunuz mu ?
Oldum.

20-)İlk aşkınızı anlatın bize lütfen ?
Uzun hikaye salla.

21-)Peki hiç platonik aşk yaşadınızmı ?
Yok be saçma geliyor bana. İşim olmaz

22-)Kıskanç birimisiniz ?
Hayır değilim. Abim dışında kimseyi kıskanmam.

23-)ßoş zamanlarınızda neler yaparsınız ?
Cafede takılırım, sinema, karşıyaka maçları ve yazlıkda olurum

24-)Hobileriniz ve Fobileriniz nelerdir ( varsa )
Sinema, sohbet etmek, oyun oynamak, gezmek, yüzmek gibi. Fobimiz Allah!!!

25) Forumda sevdiğin kişi varmı?
Franceco TOTTİ abim var, başkasına ne gerek var. KARŞIYAKALI bütün kişileri severim. Birde Bedros diye biri var. Benim avatarı hemen yapmıştı sağolsun.

26)Hiç sevmediğin kişi varmı? Ve sevmeme sebebin nedir?
Birara benim canım kankam BUCKHET'le kavga eden kişi vardı, o yüzden onu pek sevmem;) Zaten umrumda değil. Kasımpaşa hikayesi!!!

27)Birazcık futbol sevmediğin takım hangisi?
Bursaspor, Sakarya, Göztepe ve beşiktaş

28)Karşıyakada görmeyi en çok istediğin futbolcu kim? Türk veya yabancı farketmez.
Özellikle istediğim futbolcu yok. Bizim altyapımız zaten çok güzel. Gençlerimizi elde tutsak yeter.

29) Diğer taraftarlar KARŞIYAKA taraftarını pek sevmez. Sebebi ne olabilir sence?
Ya seven sever. Sevmeyenin canı cehenneme. Sevmeyenlerin kendilerine göre sebepleri vardır. Yedikleri dayakları unutamamışlardır. Yoksa niye sevilmeyelim. Bütün herşey bizden çıkıyor. 80bin kişilik dünya rekorumuz var. Bunu kıskanırlar. Eşsiz güzel ÇARŞI grubumuz var. Taklitleri bile var:D Ama bu ülkede tek çarşı var KSK ÇARŞI. Sitede bile sevmeyenler var görmüyonmu. Sebep ne sadece kıskançlık. Bölüm çok güzel, reklam bile vermişsiniz. Tabiki delirenler oluyodur. Dahada delirmeliri dileğiyle. KISKANANLAR ÇATLASIN...

30) Karşıyakada en çok nereyi seversin? Mutlaka görülmeli dediğin bir yer varmı?
Sahilimiz çok güzeldir. Mavişehirden başlayıp Alaybey Tersaneye kadar uzanan o müthiş sahilimiz. Kaç km bilmiyorum ama 15-20 vardır sanırım belki dahada fazla. O sahili görmeyenlere üzülüyorum. Birde bizim maçlarımıza gelsinlerde birazcık TARAFTAR görsünler;)

Sıra geldi "Kelime Oyunumuza" bizden size bir yenilik daha!

Nasıl olcak bu oyun=Yazdığımız bir kelimenin aklınıza getirdiği ilk şeyi yazacaksınız. En fazla 1 Cümle olacak...

KarşıYaka= Aşkım
Francesco Totti: Bebeğim, herşeyim, ilk aşkım.
SanalMafya : Tanımam
İzmir : Yaşanması gereken yer.
Selçuk Yaşar : Baba
sedat kahraman : Yakında görcez başkanımızı
Hayat= Olmazsa olmaz
İnternet= Vakit geçirici bir eğlence bence
Futbol= İşin içinde Karşıyaka varsa süper yoksa boş
Anne= Kutsal varlık
Korku= Korkum yok Allah'tan başka.

Son olarak burdan forumdayizdaki diğer üyelere vermek istediğin mesaj var mı?
Biz KARŞIYAKALIYIZ. Bizi seveni bizde severiz, bize kafa tutana kafanın kralını gösteririz:D Tek Çarşı KARŞIYAKA ÇARŞI. Korsana hayır.

res
02-01-2007, 15:45
harika ya ama hakkaten heryere adını yasmıssın cok kasıntısın abi :D bide finito deme azına acı biber geliyorr

Francesco TOTTİ
02-01-2007, 15:46
Magazin haberlerine ismini yazdım daha ne istiyon. Hem son sayı diye kendimi fazla yazdım dedim. Sakın şikayet etmeyin bak:D

res
02-01-2007, 16:05
yoooooooooo benim şikayetim son sayı demennn

Francesco TOTTİ
02-01-2007, 21:32
yoooooooooo benim şikayetim son sayı demennn

Bende yalan yok:D :baris:

hawagul
02-01-2007, 21:48
la totti şu magazin bölümünün içerikleri de yazsan da kopsak beaaa

Sevgi Dolu
02-01-2007, 21:51
güzel olmuş kardes

RaJoNKeSeN
02-01-2007, 21:54
yaw ben kimi sevmiyom?:D

Hokeyci
03-01-2007, 15:28
güzel olmus sağol totti ;);)

res
03-01-2007, 15:39
vala magazin in içerikleri nerde benle biri kardeşmiş felan :D

ShekiL
03-01-2007, 17:23
SaoLasın..Gaste İçin :p

YAĞMUR_GÖZLÜ
08-01-2007, 21:24
harika olmuş tottim:p: ama pek gören olmamış sanırım yada tınlamamışlar:D

CyberiAn
08-01-2007, 21:29
totti gene sağlam iş çıkartmışsın tebrik ederim ...

YAĞMUR_GÖZLÜ
08-01-2007, 21:34
KSK_Gülünün röportajı süper komik yaa:D Manyak bu kız:D

res
10-01-2007, 17:25
hüüüüüüüüü TOTTI getti ama eserleriyle onu anıcazzz

KSK_Gülü
10-01-2007, 22:55
KSK_Gülünün röportajı süper komik yaa:D Manyak bu kız:D

ne kadar ayıp. acıbiber sürerim o ağzına:D:D hem ben daha neler söylemiştimde onları hep silmişti. yoksa ortalığı dağıtırdım valla:D

izeto
01-02-2007, 21:14
Abi tencere setini alcamda nereye başvurmamız gerekiyor(hesaplarıma göre 472 ay sonra yani yaklaşık 39 yıl(ben 53 yaşına geldiğimde:D)sonra kuponlar bitcek ve tencere setime kavuşcam:D:D:D)

irmakca2
02-02-2007, 13:38
izeto sen fena bişisin yaaaaa koptum gülmekten:ehu::ehu::ehu:

yeşil
17-02-2007, 13:49
güselmiş totti yeni okudum ama güseldi yani...

not: +rep verildi... :)

soner_TSfanatik
17-02-2007, 16:37
totti bi bu eksikti vallaha eline sağlık yaws :D:D

c@NI$Im
17-02-2007, 18:19
ellerine saglik harika olmus..